Estamos impidiendo que los niños y jóvenes tengan un desarrollo óptimo cuando les privamos del aprendizaje social y emocional.
René Diekstra


lunes, 28 de abril de 2014

SESSIÓ 4 COMPRENSIÓ EMOCIONAL



A la sessió d’avui hem parlat sobre la comprensió emocional que fa referència a aprendre a reconèixer les nostres pròpies emocions i, també les emocions dels altre. Així doncs, crec que el fet d’ensenyar als infants a comprendre les seves pròpies emocions és una tasca molt important ja que els hi serà de gran profit per tota la seva vida.
 
Com ha futura mestra, donaré molta importància al fet que els meus alumnes expressin i aprenguin a saber com es senten en tot moment, per tal de poder regular les seves emocions.  
 
A més, crec que no només han d’aprendre a expressar bones emocions com l’alegria, si no que han d’aprendre que totes les persones tenim moments bons i dolents, per tant, tothom ens enfadem i plorem.  També, penso que una vegada els infants siguin capaços d’identificar les seves emocions podran tenir empatia amb els demés.  
Per concloure, penso que un docent no només ha de saber fer que els nens/es aprenguin uns conceptes, si no també, han de poder fer que els infants siguin comprensius emocionalment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario