Estamos impidiendo que los niños y jóvenes tengan un desarrollo óptimo cuando les privamos del aprendizaje social y emocional.
René Diekstra


lunes, 26 de mayo de 2014

SESSIÓ 8 GESTIÓ DE CONFLICTES


A la classe d’avui hem parlat sobre la gestió de conflictes on hem tractat tant el conflicte grupal com les tècniques de resolució de conflictes.
He pogut veure que la millor solució per resoldre un conflicte és la negociació, on les persones que tenen el problema parlen per tal d’arribar a un acord. Així doncs, en molts casos és fonamental que hi hagi un mediador que intervingui, aquest sempre ho ha de fer des de un punt de vista objectiu per tal d’ajudar a resoldre el problema de la manera més justa possible.
A més, els docents hem de ser bons mediadors per tal de poder resoldre qualsevol conflicte que sorgeixi entre els alumnes, així potenciarem la negociació enfront del conflicte i la violència. També, hem d’ensenyar als nens a ser bons mediadors i ajudar als companys en qualsevol conflicte. 
Per tal de potenciar aquesta negociació, crec que seria de bon profit realitzar representacions de conflictes i preguntar als nens com actuarien en aquests casos per tal d’ensenyar-los-hi  que la millor manera de resoldre els problemes és parlant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario